Hogyan juthatunk személyi kölcsönhöz?

személyi kölcsön kalkulátor

Rugalmasan, kezes és kötöttség nélkül igényelhetünk személyi kölcsönt. Ráadásul akár online is lehet igényelni a személyi hitelt. Bemutatjuk a folyamatot.

A kölcsön felvétel lépései

A személyi hitel népszerű lehetőség, mert könnyen elérhető. Kevés feltételnek kell megfelelni, például rendelkezni kell állandó (bejelentett) lakóhellyel. A személyi hitel igénylését akár már 100 000 forintot meghaladó jövedelemmel is elindíthatjuk. Amennyiben nagyobb kölcsönösszegre van szükségünk, érdemes adóstársat bevonnunk.

A személyi kölcsön igénylést hasznos a személyi kölcsön kalkulátorral kezdeni. Az online található kalkulátorba néhány adatot kell beírni, hogy kiderüljenek a pontos költségek. A kölcsön kalkulátor megmutatja, hogy mekkora összeget milyen futamidőre érdemes felvennünk. A számolás után hasznos megadni az adatokat, hogy visszahívhassák. A beszélgetés során egyeztetik a személyi kölcsön részleteit.

Megnyugtató tudni, hogy fedezet nélkül lehet felvenni a személyi hitelt, valamint jövedelemigazolás sem szükséges. Ezt követően elindítják a hiteligénylés folyamatát. A személyi kölcsön egyik előnye a gyors hitelbírálat. Azaz, nem üres kifejezés, hogy rövid idő alatt lehet hozzájutni a kívánt összeghez. A hitel előkészítése után már csak alá kell írni a papírokat. Ha minden rendben, akár három munkanapon belül folyósíthatják a személyi kölcsön összegét.