Happy Cat macskaeledel, hogy cicánk boldog legyen

happy cat

Minden macska gazdi számára fontos, hogy cicája megkapja a mindennapos törődést és egészséges legyen. Ahhoz, hogy ezt garantálni tudjuk, a macskaeledelen keresztül tudjuk legjobban biztosítani. A Happy Cat macskaeledelek kiváló megoldást jelentenek.

Egészségesen a Happy Cat eledelekkel

Happy Cat macska eledelek teljes értékű, kiegyensúlyozott macskatápok, melyek kizárólag minőségi fehérjéket tartalmaznak, gyógynövényekkel és gyümölcsökkel kiegészítve. A Happy Cat-nél kifejezetten figyelnek arra, hogy szója, színezék, aroma, tartósítószer, génmódosított nyersanyag ne kerüljön a forgalmazott macskatápokba. Mindezt úgy, hogy az eledelek kikísérletezésekor állatkísérlet szóba sem jöhet náluk.

Fő a változatosság

Nem mindegy, hogy a cicusunk mikor milyen tápot kap. Figyelembe kell venni az életkort, a méretet, illetve az egyes esetleges allergén anyagokat is.

A Homevet Patika webshopjában félszáz különböző Happy Cat macskatáp körül válogathatunk.

A Happy Cat büszke az összetevőinek kiemelkedő kombinációjára, mellyel a macskák teljes igénykörét hivatottak kielégíteni egy táppal. Így a Happy Cat macskatápok kínálatában megtalálható baromfi, lazac, kacsa, borjú, marha, bárány, rénszarvas és hal tartalmú macskatáp.

A Happy Cat macskatápoknál figyelmet fordítanak arra is, hogy a cicánk megkapja a megfelelő napi energia és vitaminbevitelt, de figyelnek a szőrlabda-szabályozás, a húgyutak PH-szabályozása, az ízületek és rágás védelme, az Omega 3 és 6 zsírsavak, taurin, területek fontosságára, mint a magas állati fehérjetartalom és az ízgarancia biztosítására.